10 Mart 2008 Pazartesi

Deneme Yanılma yada Yanılma-ma / 3 Şubat 2006

Hmmm... Ne zamandır boş yazı yazmıyordum bir yazıya boş olacağını söyleyerek ama boş olmayacağını hissederek yazmak çok boş bir duygu diye yazarak boş bir yazının sinyallerini vereyim... Yani okuyacak olan bir iki kişiyide kaçırmaya çalışayım :)
Aşk her yerde (love actually) adında bir film izledim... Güzel filmdi kendini iyi hissettiren türde filmlerden. (gevur bu tip filmlere feel good diyor) Filmin konusu ne olursa olsun aşkın her yerde olduğu yani ne savaşta çıksaymış, anan baban da ölseymiş, karın da ölseymiş aşk her zaman varmış... Yok inanmam öyle şeylere diyorsanız da Atatürk Hava limanına gidecekmişsiniz (orda başkaydı tabii) Her neyse filmin ayrıntılarını anlatmaya gerek yok birden fazla kişinin hikayeleri anlatılmış bir filmde... Yani bir film izilyorsunuz ama 4-5 tane romantik film izliyor gibi hissediyorsunuz film sonunda... Filmde favori kadın oyuncum (aktris yazmak da demek de çok zor) Elisha Cuthbert de oynuyor. Her ne kadar filmde üç dakika kadar gözüksede o da yeter diyorsunuz.
Aşk hakkında yazı yazacaktım ama vazgeçtim neyse bu saçmalama da burda biter... Aşk her yerde değildir yalnız film yalan söylüyor... İnsanlar kendilerini her yerde olduğuna inandırırlar sadece... Ünlü düşünür .......... demiştir ki : "Aşk ancak aşık olduğun insanın sana aşık olmasıyla biter"

0 yorum: