18 Eylül 2012 Salı

ulan

her kafam güzel olduğnda ve hapşuracak olduğumda korkuyorum ha siktir ölücem diye.
nedir bu ölüm korkusu arkadaş kafamızı yaşayamıyoruz. hehe

15 Eylül 2012 Cumartesi

Film falan izliyorum öyleyse yazayım

Midnight in Paris izledim çok güzeldi hatta bir süredir Hollywood yapımı diyebileceğimiz bu kadar güzel bir film izlememiştim her ne kadar Fransızları ve Paris'e karşı öyle büyük bir sevgi beslemesem de filmin anlatış tarzı o masalsılık çok çok güzel olmuş. Böyle kalbimizin tın tın tellerine dokundu vallahi mutlu etti bizi.


Carlos diye bir de belgelselli biyografili dizi var. Belgesel değil tabii onu ben uydurdum. Her neyse Çakal Carlos'un hayatını anlatıyor falan. Bu da izlenebilir heyecanlı falan vurdulu kırdılı gaza falan geliyorsun. Bir de en azından dönem olaylarını az da olsa öğreniyorsun eğer gaza gelip googlelarsanız bayağı bir bilgi de bulabilirsiniz. Carlos biraz göt gibin piç gibin gösterilmiş tabii filmde kapitalist düzenin bir oyunu mudur yoksa harbiden göt gibin piç gibin bir adam mıdır ayrıntılı araştırmadım mesela ben. 

7 Eylül 2012 Cuma

Doi



Şöyle güzel bir şarkı var grubun Sing the bot Electric adlı albümleri de nefis bir post rock albümü olmuş. Bulabilirseniz dinleyin derim. Ankaraya gideceğim ben şimdi mesela her şeyi dert ediyorum etmemem lazım biliyorum. Bir şeyler yapmalıyım düşüncesi çok rahatsız ediyor artık

şimdi sinirlendim ya ben

çok büyük orospu çocuklukları dönüyor mesela fakültede. tanıdığımız yok ya istediğimiz hiç bir iş olmuyor. şerefsiz bir adam oluyor üst düzey yetkili olarak kendisinin nasıl bir şerefsiz olduğunu biliyorsunuz eğer lafı geçen bir tanıdığınız olsa işiniz görülecek ama olmadığından dolayı bir anda kurallardan bahsediyor, olmaz diyor. bir neden söylüyor üstüne üstlük vallahi böyle olmasaydı cidden yapardık diyor. deli oluyorum. zira sunduğu neden tamamen bir yalandan ibaret. sinirleniyorum bir şey yapamıyorum çok kötü. sonra küfrediyorum kendisine anasına bacısına hiç bir bok fark etmiyor. oysa ki küfrettiğim anda kulağı çınlaya çınlaya sağır olsa mesela güzel olurdu.